Yoga

Viser 1-9 af 9 resultater
Vejen til Bakasana 249 kr
(0 vote)

Vejen til Bakasana

juli 19, 2017 / Ingen kommentarer

Dette program vil lære dig at balancere i “crow pose”, også kendt som Bakasana i Yoga – dette er en vigtig øvelse at kende, og når du først føler dig tryg her, så findes der mange sjove variationer man kan lege med. Du vil med dette program styrke både din balance, dit skulder-parti og din core.

Core Builder 199 kr
(0 vote)

Core Builder

juni 27, 2017 / Ingen kommentarer

Et program til dig der gerne vil i gang med at forbedre din Core og stabilitet i kroppen. En stærk core er fundamentet for alle øvelser, da det medvirker til at du kan holde de rette positioner i længere tid. Programmet består af 3 dages træning af ca. 15 minutter, som man enten kan køre igennem en eller to gange om ugen.

Yoga i dagligdagen 199 kr
(0 vote)

Yoga i dagligdagen

juni 27, 2017 / Ingen kommentarer

Dette program henvender sig til dem der gerne vil smage lidt på yoga, og består af 5 små yoga videoer som skal gennemføres mandag til fredag. Det er simple flows til og du introduceres blandt andet til de forskellige solhilsener. Her kan alle være med.

Find dine tæer 199 kr
(0 vote)

Find dine tæer

juni 27, 2017 / Ingen kommentarer

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here.

Jagten på Eka Pada Bakasana 349 kr
(0 vote)

Jagten på Eka Pada Bakasana

juni 5, 2015 / Ingen kommentarer

Bakasana, på et ben, også kaldet den et benede krage eller  Eka Pada Bakasana – dette gør den noget mere advanceret. Vi vil arbejde med en lang række af forskellige versioner af den “normale” bakasana, og langsomt men sikkert bevæge os hen i mod den et benede version.

Livet på hoved 295 kr
(0 vote)

Livet på hoved

juni 5, 2015 / Ingen kommentarer

Dette er programmet til dig der gerne vil videre med dit hovedstand. Vi forventer at du allerede kan balancere på hovedet, gerne ved væggen, men du skal nu være forberedt på at du skal ud på gulvet og stå i det fri.

Yoga for skrivebordstossen 249 kr
(0 vote)

Yoga for skrivebordstossen

juni 5, 2015 / Ingen kommentarer

Hvis du som så mange andre sidder stille på din stol hver eneste dag, ja så har du brug for noget til at løsne op for det igen og som kan sørge for at du kan genfinde noget af din mobilitet. Dette program består af 6 ugers yoga videoer som skal gennemføres. Vi starter let, og bygger så mere på hver uge. Du skal forventer at bruge 10-20 minutter om dagen.

Jagten på Lolasana 349 kr
(0 vote)

Jagten på Lolasana

juni 5, 2015 / Ingen kommentarer

Dette er et teknik og skills forløb, som fokusere på at lære dig at balancere i “Lolasana”. En af yoga’ens mange styrke prøver, som kræver både en stærk core og skulderparti, samt en evne til at balancere. Du vil helt sikkert blive udfordret her – men hold fast og du vil blive belønnet i sidste ende.

Flyv som påfuglen (Mayurasana) 349 kr
(0 vote)

Flyv som påfuglen (Mayurasana)

maj 20, 2015 / Ingen kommentarer

Endnu en yoga stilling som kræver både styrke og balance. Vi vil arbejde hen i mod at du skal kunne holde denne position i 30 sekunder, efter endt forløb. Det vil give dig et godt udgangspunkt for den et-benede-påfugl, som er den “letteste” øvelse at lære når det kommer til at skulle balancere på en enkelt hånd.